Λάμπα Απολύμανσης UVC LED
healthkeeper uvc sanitizer 60w
λάμπα απολύμανσης uvc led
Λάμπα Απολύμανσης UVC LED

Αποστειρωτής Trolley UVC 60W με λάμπες PHILIPS

Ο αποστειρωτής Trolley Healthkeeper 60W με λάμπες PHILIPS, είναι συσκευή νέας τεχνολογίας αποστείρωσης με λαμπτήρες PHILIPS ισχύος 60W, για να εξουδετερώνει στο 99,9% τους ιούς, τα βακτήρια και τους μύκητες (Covid -19, ιούς Ηπατίτιδας, Candida auris κα.). Επιτυγχάνεται ταχεία απολύμανση σε μόλις 15 λεπτά, σε χώρους εμβαδού από 30 m².

Ταχεία αποστείρωση με αποδεδειγμένη, ισχυρή μικροβιοκτόνο δράση κατάλληλη για την αποτελεσματική εξουδετέρωση σε ιούς, μικρόβια και μύκητες.

Απαραίτητη λύση αποστείρωσης για δωμάτια νοσηλείας, ιατρεία, οικίες, μικρούς χώρους όπως γραφεία, εμπορικά καταστήματα, meeting rooms κτλ.

Ο εξοπλισμός του αποστειρωτή Trolley Healthkeeper 60W με λάμπες PHILIPS είναι ευέλικτος με ρυθμιζόμενους βραχίονες, remotecontrol, αισθητήριο ανίχνευσης και εστιάζει άμεσα στις προς αποστείρωση περιοχές όπως: κρεβάτι νοσηλείας, στρώματα, καναπές, χαλιά σε σπίτια, τουαλέτες και μπάνια σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και σχολεία, αποδυτήρια και άλλα. Αδρανοποιούνται όταν εντοπίσει οργανισμό σε απόσταση 1m.

Ο Sanitizer Trolley Healthkeeper 60W PHILIPS είναι απαραίτητος εξοπλισμός απόλυτα ενδεδειγμένος για χώρους, όπου δύναται να μολύνουν και εξυπηρετούνται περισσότερα από ένα άτομα, όπως είναι κουζίνες εστιατορίων, wc και μπάνια σε σχολεία, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς. Είναι απαραίτητος σε δομές υγείας, κλινικές, ιατρεία, νοσοκομεία, χώροι φιλοξενίας όπως οι οίκοι ευγηρίας.

Η οικιακή χρήση των Sanitizer Trolley Healthkeeper 60W PHILIPS ενδείκνυται για την απολύμανση των επίπλων και αντικειμένων όπως:  στρώματα, χαλιά, καναπές κτλ. Κατάλληλο για οικογένειες που έχουν ευπαθή άτομα ή μικρά παιδιά. Απομακρύνει αλλεργιογόνα, ακάρεα και οσμές, επιπλέον από την αποστείρωση που επιτυγχάνει.

Προστατεύστε την οικογένεια σας με τις οικιακές λάμπες UVC.

Η ακτινοβολία UVC Ultraviolet C, μήκους κύματος 253 -275 nm, είναι υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία, και συνιστά μια πολύ γνωστή και τεκμηριωμένη μέθοδος αποστείρωσης, τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Χρήση του Αποστειρωτή Trolley Healthkeeper 60W με λάμπες PHILIPS

Δομές Υγείας – Ιατρεία – Οδοντιατρεία – Μικροβιολογικά Εργαστήρια
Γραφεία – Αίθουσες συνεδριάσεων
Ξενοδοχεία – Εστίαση – Κουζίνες μαζικής παραγωγής γευμάτων
Οίκοι ευγηρίας – Μονάδες Νεφρού – Δομές Υγείας
Σχολεία – Εκπαιδευτικά Ιδρύματα – Παιδικούς σταθμούς – Παιδότοπους
Αποδυτήρια – Καταστήματα – Κέντρα Αισθητικής
Οικίες – κανπέδες, χαλιά, μπάνια, wc, στρώματα κλπ.

Προστασία για Εσάς και την Οικογένεια σας με Τεχνολογία UVC.

Σύμφωνα με επίσημες μελέτες του Πανεπιστήμιο Πατρών και της Ιατρικής Σχολής Πατρών, καθώς και έρευνα αναρτημένη στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό LANCET και στο διεθνώς αναγνωρισμένο Αμερικάνικο κέντρο ελέγχου και πρόγνωσης Ασθενειών (CDC), η υπεριώδης ακτινοβολία UVC αποδεδειγμένα εξουδετερώνει αποτελεσματικά όλους τους Ιούς (συμπεριλαμβανομένου ιών Ηπατίτιδας, Covid-19 κτλ.)

Σύμφωνα με μελέτες δημοσιευμένες στο National library of Medicine (ΝLM) η εξουδετέρωση του μύκητα Candida auris είναι αποδεδειγμένα, αποτελεσματική σε μέγιστο βαθμό, από την έκθεση του σε UVC ακτινοβολία.

Σε επίσημα αναρτημένη δημοσίευση στο PupMed, η UVC τεχνολογία έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στην εξουδετέρωση των ιών Ηπατίτιδας Α B C και E. Πλήθος κλινικών μελετών επιβεβαιώνει την αποτελεσματική εξουδετέρωση στο 99,99% σε ιούς, μύκητες, βακτήρια (Candida auris, Covid -19, ιών Ηπατίτιδας και άλλων ιών).

Επιπλέον των καθιερωμένων μεθόδων, καθαρισμού και απολύμανσης η εφαρμογή της τεχνολογίας UVC στη καθημερινότητα μας θα διασφαλίσει 99,99% από μολύνσεις και λοιμώξεις και επιβάλλεται ως το πρόσθετο μέτρο καθαρισμού για την αποφυγή εξάπλωσης ασθενειών.

Manual – Λάμπα Αποστείρωσης UVC Led

uvc sanitizer

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τη UVC ακτινοβολία

ενημερωτικό φυλλάδιο

Τεχνική έκθεση του Πανεπιστήμιο Πατρών και της Ιατρικής Σχολής Πατρών

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλέστε μας στο

210-300.04.68

ή στείλτε μας email στο

sales@healthkeeper.gr

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το προϊόν από το e-shop μας.

CART