Ποιοί είμαστε

Η The Right Choice PC, Advanced Technology πρωτοπορεί στην εξεύρεση και διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο, Νέων, Αξιόπιστων Τεχνολογιών Πλήρους Αποστείρωσης με χρήση της Ακτινοβολίας UVC.

Η The Right Choice αναλαμβάνει υπεύθυνα την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών αποστείρωσης με τη νέα σειρά προϊόντων Healthkeeper UVC.

Η σειρά προϊόντων Healthkeeper UVC, παρέχει Εγγύηση Ασφάλεια & Ποιότητα υπηρεσιών αποστείρωσης ενάντια στους ιούς της γρίπης.

H Εταιρία μας εξειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών λύσεων σε μηχανήματα που ικανοποιούν και καλύπτουν εγγυημένα τις ανάγκες των επιχειρήσεων κατά τη λειτουργία τους τόσο στα νέα πρότυπα συμμόρφωσης για την προστασία της υγείας ενάντια στους ιούς της γρίπης όσο και στην ανάγκη τους για ποιότητα υπηρεσιών και επικερδή λειτουργία.

Η χρήση υψηλών τεχνολογικών λύσεων UVC για 99,96% αποστείρωσης από ιούς, βακτήρια και μικρόβια, είναι Εγγυημένη & Ασφαλής και αναμφισβήτητα ενισχύει την ανάκτηση του αισθήματος Ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών της επιχείρησης καθώς καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις ώστε να είναι απρόσκοπτη η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και πιο γρήγορη η επαναφορά της κανονικότητας στην αγορά που απευθύνονται.

Η χρήση της τεχνολογίας UVC προσδίδει προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις, που δημιουργούν ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον στην λειτουργία τους.

Η σειρά προϊόντων Healthkeeper professional, εφαρμόζεται για αποτελεσματική και ασφαλή αποστείρωση σε:

  • Ιατρικές Κλινικές, Εργαστήρια, Νοσοκομεία
  • Κέντρα Αισθητικής & SPA
  • Γυμναστήρια
  • Επαγγελματικούς Χώρους Γραφείων – Επιχειρήσεις
  • Εμπορικά Καταστήματα
  • Ξενοδοχεία & Airbnb
  • Εσωτερικά & Εξωτερικά Κέντρα Εστίασης
  • Εστιατόρια & Μπαρ
  • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα & Σχολεία
  • Νηπιαγωγεία & Παιδότοποι

Οι σκοποί μας

Εξερευνούμε διαρκώς νέους τρόπους καινοτομίας και ανάπτυξης για να παρέχουμε στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες.

Δημιουργήσαμε τα προϊόντα Healthkeeper για την καλύτερη συνεισφορά στην αντιμετώπιση όλων των Ιών (συμπεριλαμβανομένου τους Ιούς Γρίπης), των επιχειρήσεων και των ιδιωτών.

Η εταιρική μας φιλοσοφία είναι ότι ‘’Ζούμε και εργαζόμαστε σε ένα Ασφαλές περιβάλλον. Η υγεία όλων μας είναι Πολύτιμη’’.

uv sterilizer
sterilized room
uv sterilizer
uv sterilizer
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
healthkeeeper λάμπα απολύμανσης uvc
healthkeeeper λάμπα απολύμανσης uvc

Η The Right Choice PC, Advanced Technology παρέχει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και πληρεί υποστήριξη και τεχνογνωσία ώστε στην επιχείρηση σας να λειτουργούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας ενάντια σε όλους τους Ιούς (συμπεριλαμβανομένου τους Ιούς Γρίπης).

uv sterilizer
uv sterilizer

CART