Ποιοί είμαστε

Η The Right Choice PC, Advanced Technology πρωτοπορεί στην εξεύρεση και διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο, Νέων, Αξιόπιστων Τεχνολογιών Πλήρους Απολύμανσης με χρήση της Ακτινοβολίας UVC.

Η The Right Choice αναλαμβάνει υπεύθυνα την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών απολύμανσης με τη νέα σειρά προϊόντων Healthkeeper professional.

Η σειρά προϊόντων Healthkeeper professional, παρέχει Εγγύηση Ασφάλεια & Ποιότητα υπηρεσιών απολύμανσης ενάντια στον covid-19.

H Εταιρία μας εξειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών λύσεων σε μηχανήματα που ικανοποιούν και καλύπτουν εγγυημένα τις ανάγκες των επιχειρήσεων κατά τη λειτουργία τους τόσο στα νέα πρότυπα συμμόρφωσης για την προστασία της υγείας ενάντια στον Covid-19 όσο και στην ανάγκη τους για ποιότητα υπηρεσιών και επικερδή λειτουργία.

Η χρήση υψηλών τεχνολογικών λύσεων UVC για 99,9% απολύμανσης από ιούς, βακτήρια και μικρόβια, είναι Εγγυημένη & Ασφαλής και αναμφισβήτητα ενισχύει την ανάκτηση του αισθήματος Ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών της επιχείρησης καθώς καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις ώστε να είναι απρόσκοπτη η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και πιο γρήγορη η επαναφορά της κανονικότητας στην αγορά που απευθύνονται.

Η χρήση της τεχνολογίας UVC προσδίδει προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις, που δημιουργούν ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον στην λειτουργία τους.

Η σειρά προϊόντων Healthkeeper professional, εφαρμόζεται για αποτελεσματική και ασφαλή απολύμανση σε:

  • Ιατρεία, Οδοντιατρεία
  • Κλινικές
  • Κέντρα αισθητικής
  • Επαγγελματικούς χώρους γραφείων
  • Εμπορικά καταστήματα
  • Ξενοδοχεία και resorts
  • Εστιατόρια και Beach bar
  • Γυμναστήρια και παιδότοπους Healthkeeper Advanced

Οι σκοποί μας

Εξερευνούμε διαρκώς νέους τρόπους καινοτομίας και ανάπτυξης για να παρέχουμε στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες.

Δημιουργήσαμε τα προϊόντα Healthkeeper για την καλύτερη συνεισφορά στην αντιμετώπιση του covid 19 των επιχειρήσεων αλλά και των ιδιωτών.

Η εταιρική μας φιλοσοφία είναι ότι ‘’Ζούμε και εργαζόμαστε σε ένα Ασφαλές περιβάλλον. Η υγεία όλων μας είναι Πολύτιμη’’.

uv sterilizer
sterilized room
uv sterilizer
uv sterilizer
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W

Η The Right Choice PC, Advanced Technology παρέχει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και πληρεί υποστήριξη και τεχνογνωσία ώστε στην επιχείρηση σας να λειτουργούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας ενάντια στον covid-19.

uv sterilizer
uv sterilizer

CART

X