Αποστείρωση Αέρα & Επιφανειών με UV-C light

Η νέα σειρά προϊόντων Healthkeeper UVC Προσφέρει νέες δυνατότητες για ισχυρή, ασφαλής & οικονομική απολύμανση σε: ιούς Ηπατίτιδας, μύκητα Candida auris, Covid-19, αλλεργιογόνα κ.α. Η τεχνολογία αποστείρωσης με UVC χρησιμοποιείται πάνω από 50 χρόνια για απολύμανση σε νοσοκομεία, ιατρεία και μονάδες υγείας. Πρόσφατα δίνεται η δυνατότητα να εφαρμοστεί ευρέως η τεχνολογία απολύμανσης με UVC όπως σε επιχειρήσεις, ιατρεία, ξενοδοχεία κτλ. αλλά και για η οικιακή χρήση. .

Η χρήση Υψηλών Τεχνολογικών Λύσεων UVC για 99,96% αποστείρωσης από Ιούς, Βακτήρια & Μικρόβια, είναι Εγγυημένη & Ασφαλής και αναμφισβήτητα ενισχύει την ανάκτηση του αισθήματος Ασφάλειας.

Σύμφωνα με μελέτες και συστάσεις του Αμερικανικού κέντρου ελέγχου και πρόγνωσης Ασθενειών (CDC), το διεθνές αναγνωρισμένο επιστημονικό ιατρικό περιοδικό Lancet, μελέτες δημοσιευμένες στο National library of Medicine (ΝLM) και δημοσίευση στο PupMed, η UVC τεχνολογία έχει υψηλή αποτελεσματικότητα αποστείρωσης και εξουδετέρωσης στο 99,99% σε ιούς, μικρόβια, μύκητες, βακτήρια, συμπεριλαμβανομένου του Covid -19, των ιών Ηπατίτιδας Α, B, C και E, τον μύκητα Candida auris, αλλεργιογόνα κ.α.

Ότι αγγίζει το φως, το αγγίζετε άφοβα.

Αφήστε τα Στοιχεία σας για να σας Καλέσουμε.

    Ιδιότητα

    CART