HealthKeeper UVC Sanitizer / 60W PHILIPS
HealthKeeper UVC Sanitizer / 60W PHILIPS

Αποστειρωτές Trolley Healthkeeper 120W με λάμπες PHILIPS

Οι αποστειρωτές Trolley Healthkeeper 120W με λάμπες PHILIPS, είναι συσκευές νέας τεχνολογίας αποστείρωσης με λαμπτήρες PHILIPS ισχύος 60W η κάθε συσκευή, για να εξουδετερώνει στο 99,9% τους ιούς, τα βακτήρια και τους μύκητες (Covid -19, ιούς Ηπατίτιδας, Candida auris κα.). Επιτυγχάνεται ταχεία απολύμανση σε μόλις 15 λεπτά, σε χώρους εμβαδού από 30 m² έως 70 m²  και έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν ενιαία αλλά και ως δύο ανεξάρτητες συσκευές, ώστε να αποστειρώνουν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστούς χώρους.

Ταχεία αποστείρωση με αποδεδειγμένη, ισχυρή μικροβιοκτόνο δράση κατάλληλη για την αποτελεσματική εξουδετέρωση σε ιούς, μικρόβια και μύκητες.

Απαραίτητη λύση αποστείρωσης για δωμάτια νοσηλείας, ιατρεία, οικίες, μιρκούς χώρους όπως γραφεία, εμπορικά καταστήματα, meeting rooms κτλ.

Ο εξοπλισμός των αποστειρωτών Trolley Healthkeeper 120W με λάμπες PHILIPS είναι ευέλικτος με ρυθμιζόμενους βραχίονες, remotecontrol , αισθητήριο ανίχνευσης και εστιάζει άμεσα στις προς αποστείρωση περιοχές όπως: κρεβάτι νοσηλείας, στρώματα, καναπές, χαλιά σε σπίτια, τουαλέτες και μπάνια σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και σχολεία, αποδυτήρια και άλλα. Αδρανοποιούνται όταν εντοπίσει οργανισμό σε απόσταση 1m.

Οι Sanitizer Trolley Healthkeeper 120W PHILIPS είναι απαραίτητος εξοπλισμός απόλυτα ενδεδειγμένος για χώρους, όπου δύναται να μολύνουν και εξυπηρετούνται περισσότερα από ένα άτομα, όπως είναι κουζίνες εστιατορίων, wc και μπάνια σε σχολεία, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς. Είναι απαραίτητος σε δομές υγείας, κλινικές, ιατρεία, νοσοκομεία, χώροι φιλοξενίας όπως οι οίκοι ευγηρίας.

Η οικιακή χρήση των Sanitizer Trolley Healthkeeper 120W PHILIPS ενδείκνυται για την απολύμανση των επίπλων και αντικειμένων όπως:  στρώματα, χαλιά, καναπές κτλ. Κατάλληλο για οικογένειες που έχουν ευπαθή άτομα ή μικρά παιδιά. Απομακρύνει αλλεργιογόνα, ακάρεα και οσμές, επιπλέον από την αποστείρωση που επιτυγχάνει.

Προστατεύστε την οικογένεια σας με τις οικιακές λάμπες UVC.

Η ακτινοβολία UVC Ultraviolet C, μήκους κύματος 253 -275 nm, είναι υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία, και συνιστά μια πολύ γνωστή και τεκμηριωμένη μέθοδος αποστείρωσης, τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Σύμφωνα με επίσημες μελέτες του Πανεπιστήμιο Πατρών και της Ιατρικής Σχολής Πατρών, καθώς και έρευνα αναρτημένη στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό LANCET και στο διεθνώς αναγνωρισμένο Αμερικάνικο κέντρο ελέγχου και πρόγνωσης Ασθενειών (CDC), η υπεριώδης ακτινοβολία UVC αποδεδειγμένα εξουδετερώνει αποτελεσματικά όλους τους Ιούς (συμπεριλαμβανομένου ιών Ηπατίτιδας, Covid-19 κτλ.)

Σύμφωνα με μελέτες δημοσιευμένες στο National library of Medicine (ΝLM) η εξουδετέρωση του μύκητα Candida auris είναι αποδεδειγμένα, αποτελεσματική σε μέγιστο βαθμό, από την έκθεση του σε UVC ακτινοβολία.

Σε επίσημα αναρτημένη δημοσίευση στο PupMed, η UVC τεχνολογία έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στην εξουδετέρωση των ιών Ηπατίτιδας Α B C και E. Πλήθος κλινικών μελετών επιβεβαιώνει την αποτελεσματική εξουδετέρωση στο 99,99% σε ιούς, μύκητες, βακτήρια (Candida auris, Covid -19, ιών Ηπατίτιδας και άλλων ιών).

Επιπλέον των καθιερωμένων μεθόδων, καθαρισμού και απολύμανσης η εφαρμογή της τεχνολογίας UVC στη καθημερινότητα μας θα διασφαλίσει 99,99% από μολύνσεις και λοιμώξεις και επιβάλλεται ως το πρόσθετο μέτρο καθαρισμού για την αποφυγή εξάπλωσης ασθενειών.

λύσεις uvc απολύμανσης αέρα - κλιματισμού

“Special UV cleaning equipment to be installed for the supply air or room air treatment is also effective as killing bacteria and viruses but this is normally only a suitable solution for the equipment for health care facilities.”

Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioninf Associations (REHVA), COVID-19 guidance document, April 3, 2020

Σύστημα Αποστείρωσης Αέρα με λάμπες PHILIPS 60W στον Κεντρικό Εξαερισμό

Η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας για καθαρισμό του αέρα με τη τοποθέτηση ενός συστήματος με κατάλληλης ισχύος λάμπες εκπομπής ακτινοβολίας UVC στα κεντρικά κανάλια κλιματισμού -εξαερισμού, εξασφαλίζει καθαρό αέρα στους εσωτερικούς χώρους εργασίας, κατανάλωσης – αναψυχής, καθώς και των δωματίων και γραφεία σε πολυκλινικές και Πολυιατρεία.

Τα Πλεονεκτήματα του Συστήματος Αποστείρωσης Αέρα με λάμπες PHILIPS 60W στον Κεντρικό Εξαερισμό:

 • Η καταλληλότερη λύση για κεντρικά συστήματα κλιματισμού/εξαερισμού
 • Φρέσκος, καθαρός αέρας, απαλλαγμένος από βακτήρια και μικροοργανισμούς
 • Καθαρότερα φίλτρα και εναλλάκτες
 • Εύκολη τοποθέτηση από συνεργείο μας
 • Προσαρμοσμένο σύστημα στα μέτρα σας-Το τέλειο μέγεθος για τον εξοπλισμό σας
 • Αξιόπιστη τεχνολογία που ήδη εφαρμόζεται σε νοσοκομεία, κλινικές κτλ
 • Επαγγελματικό σέρβις και απόθεμα ανταλλακτικών
health keeper

Η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει πλήρη σήμανση, η οποία ενημερώνει από την πρώτη στιγμή τους πελάτες σας ότι οι χώροι έχουν αποστειρωθεί με τεχνολογία UVC, η οποία εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών, προκειμένου να ανταποκρίνεστε στην υποχρέωση ενημέρωσης των πελατών για τον τρόπο αποστείρωσης των δωματίων και λοιπών χώρων διαμονής τους.

HealthKeeper Αποστειρωτής UVC CK1000

Ενδεδειγμένο για Νοσοκομεία , Κλινικές, Βιομηχανίες Τροφίμων, χώρους Προετοιμασίας Σίτισης, Ξενοδοχεία κ.α.

Μια αξιόπιστη συσκευή για πανίσχυρη αποστείρωση και εξουδετέρωση 99,99% σε ιούς, βακτήρια, μικρόβια (Covid-19, ιούς Ηπατίτιδας Α, B, C, E , Candida Auris κτλ. ). Με Πανίσχυρη μικροβιοκτόνο δράση που εξουδετερώνει όλους τους Ιούς. Κατάλληλη για Νοσοκομεία, Κλινικές και χώρους με μεγάλο συνωστισμό και συχνότητα μολύνσεων.

Η χρήση του συστήματος HealthKeeper 1000W έχει τη μοναδική μέθοδο ενεργοποίησής 15 UVC λαμπτήρων ισχύος 1000Watt, και αποτελεί μια αξιόπιστη, οικονομική και ολοκληρωμένη λύση αποστείρωσης με ισχυρότατη δέσμη ακτινοβολίας UVC η οποία εξουδετερώνει το 99,99% βακτηρίων και ιών από 8 μόλις λεπτά.

Εξουδετερώνει αποτελεσματικά μύκητες, μικρόβια και ιούς, καθώς αποστειρώνει όλες τις επιφάνειες του χώρου και του Αέρα. Οπουδήποτε αγγίζει το φως εξολοθρεύονται βακτήρια, μύκητες, μικρόβια και ιοί. Ιδανικό για μεγάλους χώρους εμβαδού έως 150 m2.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποστείρωσης για νοσοκομεία, κλινικές και δομές υγείας, ιατρεία,ιατρικά εργαστήρια κτλ.. Κατάλληλη για σχολεία, παιδότοπους και λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά και σε υπαίθριους χώρους. Ιδανική λύση για επιχειρήσεις με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, χώρους άθλησης – αποδυτήρια.

Στον τομέα της Υγείας είναι η απαραίτητη η μετάβαση στην τεχνολογία υπεριώδους Αποστείρωσης προκειμένου να εξαλειφθούν μολύνσεις από τις δομές υγείας,  καθώς και των εργαζομένων τους.  Η μέθοδος αποστείρωσης με τεχνολογία UVC κοστίζει ελάχιστα, σε σχέση με τα έξοδα που αναλαμβάνει η επιχείρηση, προκειμένου να απολυμάνει τους χώρους της και το “κόστος” από τις συνέπειες μιας ελλιπούς αποστείρωσης.

Τα περισσότερα νοσοκομεία στο εξωτερικό, καθώς και μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων του κόσμου, χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνολογία ακτινοβολίας UVC στα πρωτόκολλα αποστείρωσης τους.

Ιδανική μέθοδος ταχείας και αποτελεσματικής αποστείρωσης σε 8 μόλις λεπτά του Αέρα, των Αντικειμένων και των Επιφανειών.

 • Στις υπηρεσίες νοσοκομείων και κλινικών – Χειρουργεία, μονάδες νεφρού, δωμάτια νοσηλείας, χώροι μικροεπεμβάσεων κτλ.
 • Στις υπηρεσίες ορόφου των ξενοδοχείων αποστειρώνει μπάνια, wc, στρώματα πατώματα, χαλιά καναπέδες, πόμολα, ανελκυστήρες, καθώς και έπιπλα, καρέκλες, τραπέζια, γυάλινες επιφάνειες, ταπετσαρίες κλπ.
 • Στην εστίαση και στις κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων και στην βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιείται για την αποστείρωση των χώρων παρασκευής τροφής.
 • Στο χώρο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων – σχολείων, παιδότοπων, χώρων άθλησης χρησιμοποιείται για την αποστείρωση wc, μπάνιων, αποδυτηρίων, χώρων φαγητού, εξωτερικών παιδότοπων.

Αποτελεσματική μικροβιοκτόνος τεχνολογία UVC σε επιφάνειες.
Μια αξιόπιστη λύση στην αποστείρωση επιφανειών
Ισχυρή μικροβιοκτόνο αποτελεσματικότητα (99,96%)σε 8-10 λεπτά για 150 m².
Το πιο κατάλληλο και οικονομικό σύστημα αποστείρωσης για ξενοδοχεία και εστιατόρια, νοσοκομεία, κλινικές, βιομηχανίες.
Εύκολη μεταφορά και ταχεία εφαρμογή σε όλους τους χώρους.
Μεγάλη ένταση εκπομπής φωτός επιτυγχάνει σε σύντομο χρόνο την αποστείρωση.
Απουσία Χημικών ουσιών, χωρίς οσμές και επιβλαβείς εκπομπές όζοντος.
Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα (30.000 ώρες, 4 φορές μεγαλύτερη από τις καλύτερες συμβατικές λάμπες UVC).
Χαμηλό λειτουργικό κόστος, Χαμηλή κατανάλωση
Ελάχιστη απασχόληση εργαζομένων: Κατά τη διάρκεια της αποστείρωσης UVC το προσωπικό απασχολείται σε άλλες εργασίες.
Εύκολη εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τροχήλατη Συσκευή

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή λειτουργούν οι συσκευές μας :

 • Νοσοκομεία – Κλινικές
 • ΜΕΘ Δημόσιου Νοσοκομείο
 • Μονάδες Νεφρού
 • Ιδιωτικές Κλινικές
 • Ξενοδοχεία
 • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • Βιομηχανίες Τροφίμων

Πιστοποιητικό

healthkeeper sanitizer uvc
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
health keeper

Λίστα των επιτυχημένων εφαρμογών:
Ένας μεγάλος κατάλογος ιδρυμάτων όπως: Δημόσια νοσοκομεία, Μονάδες Νεφρού, Ιδιωτικές Κλινικές , Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Σχολεία, Ξενοδοχεία, Βιομηχανίες Παρασκευής Τροφίμων, Κτηνιατρεία, Εστιατόρια χρησιμοποιούν ήδη την μέθοδο UVC για αποστείρωση επιφανειών και Αέρα με τις συσκευές της Healthkeeper.

Ράβδος HealthKeeper UVC 20 LED

Η αναδιπλούμενη ράβδος χειρός UVC LED διαθέτει 20 πανίσχυρα LED για γρήγορη και αποτελεσματική αποστείρωση ενός μόλις λεπτού (59 second).

Προσφέρει εξαιρετική ευελιξία λόγω του μικρού της μεγέθους είναι φορητή επαναφορτιζόμενη με θύρα usb, και με δική της βάση στήριξης.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να τις χρησιμοποιήσει και να τις διαθέτει στους πελάτες της για χρήση σε όλους τους χώρους που κινούνται εντός της επιχείρησης.

Είναι ιδανική λύση για να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των πελατών κατά την παραμονή και χρήση των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, όπως:

 • Στο κατάστημα που μπορεί να αποστειρώνει το προς πώληση ρούχο η αντικείμενο.
 • Στο καφέ και στο εστιατόριο καθώς είναι κατάλληλη για αποστείρωση των σκευών σερβιρίσματος.
 • Επίσης ιδανική λύση στο γυμναστήριο και στο spa.
 • Καθώς είναι απολύτως ενδεδειγμένη για χρήση αποστείρωσης σε πετσέτες και στις ξαπλώστρες της πισίνας ή του beach bar.

Παράλληλα με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει η κάθε επιχείρηση κατά του Ιού της Γρίπης, οι πελάτες μπορούν να κάνουν επιπλέον χρήση της φορητής ράβδου HealthKeeper UVC 20 LED, αποστειρώνοντας οι ίδιοι μέσα σε ένα λεπτό τα αντικείμενα στο χώρο που χρησιμοποιούν και κινούνται, όπως ξαπλώστρες πετσέτες καθώς και τα καθίσματα, τα τραπεζομάντηλα, τα μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια που βρίσκονται στο τραπέζι τους κλπ., ώστε να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας για τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσουν.

H επαναφορτιζόμενη ράβδος HealthKeeper UVC 20 LED, επιπλέον έχει τη δική της βάση στήριξης και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στα τραπέζια σερβιρίσματος σε εστιατόρια, παρουσία του πελάτη να στοχεύσει με ακρίβεια την περιοχή προς αποστείρωση δηλαδή το χώρο τοποθέτησης ποτηριών – πιάτων με μαχαιροπίρουνα και πετσέτες προσωπικής χρήσης, ώστε να επιτύχει ταχεία εξουδετέρωση στο 99,9% των μικροβίων και ιών σε μόλις 1’ λεπτό.

Πιστοποιητικό

πιστοποιητικό απόδοσης
φορητή ράβδος απολύμανσης
HealthKeeper UVC LED Ράβδος Aπολύμανσης

CART