Λύση Ελέγχου Θερμοκρασίας και Αναφοράς

Η πρότασή μας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω μόλυνσης από τον Covid-19.

Η ολοκληρωμένη λύση αρχίζει την εφαρμογή της με την αυτόνομη κάμερα διακριτικού ελέγχου και αναφοράς σε 24ωρη βάση.

Η προστασία της κάθε επιχείρησης ξεκινά στην είσοδο των γραφείων της, στο λόμπι των ξενοδοχείων, στην είσοδο των καταστημάτων και εστιατορίων, στην πόρτα εισόδου της τράπεζας, στην είσοδο του εκπαιδευτηρίου, του γυμναστηρίου κλπ.

Η έξυπνη θερμική κάμερα είναι εύκολη σε τοποθέτηση και λειτουργία. Αναγνωρίζει, μετρά και αναφέρει στην οθόνη του tablet, ή του υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου τη θερμοκρασία του σώματος που μέτρησε για κάθε εισερχόμενο άτομο από την πόρτα εισόδου.

Η HealthKeeper Smart thermal camera διαθέτει έξυπνο λογισμικό οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης για αναφορά τυχόν εμφάνισης ύποπτων κρουσμάτων Covid-19 στην επιχείρηση.

Η απ’ ευθείας παρακολούθηση εισερχομένων από την Reception του ξενοδοχείου ή τον υπεύθυνο του καταστήματος θα δώσει στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ασφάλειας και προστασίας, τόσο τω εργαζόμενων καθώς και των πελατών. Κάθε έλεγχος καταγράφεται με ημερομηνία, ώρα και φωτογραφία ελεγχόμενου, ακόμα και για τις στιγμές που οι ειδοποιήσεις διαφεύγουν από την προσοχή σας.

Εύκολη εγκατάσταση σε κάθε PC, Laptop, tablet ή Smart Phone.

HealthKeeper Smart Thermal Camera

Η δέσμευση της εταιρείας σας σε λύσεις με νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση του covid 19, ενισχύει αναμφισβήτητα το αίσθημα ασφάλειας των προσερχόμενων πελατών. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πελατών και η παραμονή τους στο χώρο γίνεται ξένοιαστη και ευχάριστη.

Η επιχείρηση το κατάστημα, εστιατόριο, ξενοδοχείο, γυμναστήριο, εκπαιδευτήριο ανταμείβεται με υψηλότερους αριθμούς σε κρατήσεις, σε τιμές και σε επισκεψιμότητα, εξασφαλίζοντας έτσι την κερδοφορία της επιχείρησής του.

λύσεις uvc απολύμανσης αέρα - κλιματισμού

“Special UV cleaning equipment to be installed for the supply air or room air treatment is also effective as killing bacteria and viruses but this is normally only a suitable solution for the equipment for health care facilities.”

Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioninf Associations (REHVA), COVID-19 guidance document, April 3, 2020

Λύσεις UVC Απολύμανσης Αέρα / Κλιματισμού

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για τους πελάτες & επισκέπτες σας είναι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουν οι ίδιοι και η οικογένειά τους κατά την παραμονή τους στο χώρο σας.

Η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας για καθαρισμό του αέρα με τη τοποθέτηση ενός συστήματος με κατάλληλης ισχύος λάμπες εκπομπής ακτινοβολίας UVC στα κεντρικά κανάλια κλιματισμού -εξαερισμού, εξασφαλίζει καθαρό αέρα στους εσωτερικούς χώρους κατανάλωσης και αναψυχής καθώς και των δωματίων, η κλινικών-πολυιατρείων: Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πελατών- επισκεπτών και εργαζομένων και η παραμονή τους στο χώρο γίνεται ξένοιαστη και ευχάριστη.

Η γνώση ότι η επιχείρηση σας, τους παρέχει προηγμένη τεχνολογία UVC για να εξασφαλίσει εξαιρετική ποιότητα αέρα στο χώρο όπως στα δωμάτια, στο εστιατόριο, στο bar, στο γυμναστήριο, στο κέντρο αισθητικής ή στο πολυιατρείο θα τους δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και άνεση. ‘’Παραμένουν στο χώρο σας ασφαλείς και προστατευμένοι & Νοιώθουν σαν στο σπίτι τους’’

Τα Πλεονεκτήματα απολύμανσης κλιματισμού /εξαερισμού τεχνολογίας UVC:

 • Η καταλληλότερη λύση για κεντρικά συστήματα κλιματισμού/εξαερισμού
 • Φρέσκος, καθαρός αέρας, απαλλαγμένος από βακτήρια και μικροοργανισμούς
 • Καθαρότερα φίλτρα και εναλλάκτες
 • Εύκολη τοποθέτηση από συνεργείο μας
 • Προσαρμοσμένο σύστημα στα μέτρα σας-Το τέλειο μέγεθος για τον εξοπλισμό σας
 • Αξιόπιστη τεχνολογία που ήδη εφαρμόζεται σε νοσοκομεία, κλινικές κτλ
 • Επαγγελματικό σέρβις και απόθεμα ανταλλακτικών
health keeper

Η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει πλήρη σήμανση, η οποία ενημερώνει από την πρώτη στιγμή τους πελάτες σας ότι οι χώροι έχουν απολυμανθεί με τεχνολογία UVC, η οποία εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών, προκειμένου να ανταποκρίνεστε στην υποχρέωση ενημέρωσης των πελατών για τον τρόπο απολύμανσης των δωματίων και λοιπών χώρων διαμονής τους.

HealthKeeper Sanitizer UVC – 1000W

Μια αξιόπιστη λύση στην εξουδετέρωση του covid-19

Αποτελεσματική μικροβιοκτόνο απολύμανση Μεγάλων επιφανειών

Η χρήση του συστήματος HealthKeeper 1000 w έχει τη μοναδική μέθοδο ενεργοποίησής 15 UVC λαμπτήρων ισχύος 1000Watt, και αποτελεί μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση απολύμανσης με ισχυρότατη δέσμη ακτινοβολίας UVC η οποία εξουδετερώνει το 99,9% βακτηρίων και ιών από 8 μόλις λεπτά.

Εξουδετερώνει αποτελεσματικά μικρόβια και ιούς, καθώς απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες του χώρου. Οπουδήποτε αγγίζει το φως εξολοθρεύονται βακτήρια, ιοί και μικρόβια, ιδανικό για μεγάλους χώρους εμβαδού έως 100 m2.

Είναι η πλέον κατάλληλη μέθοδος για όλες τις επιχειρήσεις με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως τα Ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, Conference room, πολυκαταστήματα, super market, πολυϊατρείο, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια εκπαιδευτήρια και άλλα.

Η HealthKeeper 1000 w αποτελεί τον πιο ενδεδειγμένο εξοπλισμό με αποτελεσματική μικροβιοκτόνο δράση έναντι του covid-19 ,για να απολυμάνει: πατώματα, πάγκους, τοίχους, διακοσμήσεις, επιφάνειες επίπλων, υφασμάτινες επιφάνειες, κουρτίνες, ταπετσαρίες, τηλεκοντρόλ, κεφαλάρια κρεβατιών, λευκά είδη δωματίων ξενοδοχείου όπως παπλώματα, ράνερ, ριχτάρια κτλ, λοιπό εξοπλισμό όπως καφετιέρες κλπ. αλλά και μπάνια.

Στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που υποδέχονται πολύ κόσμο, κάθε μήνα ξοδεύονται μεγάλα χρηματικά ποσά, αγοράζοντας αντισηπτικά προϊόντα υγιεινής και απασχολώντας προσωπικό για απολύμανση με συμβατικούς τρόπους.

Η μετάβαση στην τεχνολογία υπεριώδους απολύμανσης της κάθε μεγάλης επιχείρησής με UVC, θα κοστίσει λιγότερο από αυτό το ποσό που ξοδεύεται ετησία για απολύμανση αυτήν τη στιγμή.

Οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων του κόσμου, χρησιμοποιούν ήδη την τεχνολογία ακτινοβολίας UVC στα πρωτόκολλα απολύμανσης τους.

Ιδανική μέθοδος αποτελεσματικής και ταχείας απολύμανσης στις:

Στις υπηρεσίες ορόφου των ξενοδοχείων απολυμαίνει πατώματα, μοκέτες, πόμολα, ανελκυστήρες, καθώς και έπιπλα, καρέκλες, τραπέζια, γυάλινες επιφάνειες κλπ.

Στις κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων χρησιμοποιείται για την απολύμανση των χώρων παρασκευής φαγητού καθώς και των τραπεζοκαθισμάτων στο χώρο σερβιρίσματος.

Στο χώρο της πισίνας και των Spa και παιδότοπων, κατάλληλο για απολύμανση σε κρεβάτια περιποίησης, ξαπλώστρες, λοιπές επιφάνειες pool bar, μάρμαρα, πλακάκια, παιχνίδια κτλ.

Χρησιμοποιείται ήδη για αποτελεσματική απολύμανση στα δωμάτια, εστιατόρια, Pool Bar, Roof Garden από κορυφαίας ξενοδοχεία διεθνώς (Hyatt, Marriott, κλπ) και μπορεί να χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους το ίδιο αποτελεσματικά.

Λίστα επιτυχημένων εφαρμογών:

Ένας μεγάλος κατάλογος ιδρυμάτων όπως: Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Σχολές, Ινστιτούτα σπα και ομορφιάς, γυμναστήρια, κυβερνητικά κτίρια, ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και αεροσκάφη και λεωφορεία, χρησιμοποιούν ήδη αυτήν τη μέθοδο.

Μερικά ξενοδοχεία αναφοράς με χρήση τεχνολογίας UVC στην απολύμανση:

 • BEST WESTERN Hotels (USA)
 • MGM Grand (USA)
 • Marriot Westin (Houston, Texas, USA)
 • Marriot Zhuzhou Hotel (CN)
 • HYATT Regency Zhuzhou (CN)

Πιστοποιητικό

healthkeeper sanitizer uvc
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
health keeper

Για όλες τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν τις νέες τεχνολογίες απολύμανσης με χρήση UVC, παρέχεται το προνόμιο να λειτουργούν αποτελεσματικά και να παρέχουν ολοκληρωμένη, υψηλών προδιαγραφών προστασία στους πελάτες τους, εγγυώμενοι την ασφάλεια και την ποιότητα των προσφέρωμενων υπηρεσιών.

HealthKeeper UVC Sanitizer / 60W PHILIPS
HealthKeeper UVC Sanitizer / 60W PHILIPS

HealthKeeper UVC Sanitizer / 60W – 120W PHILIPS

Η Healthkeeper UVC Sanitizer 60W-120W, είναι μια συσκευή νέας τεχνολογίας απολύμανσης με λαμπτήρες PHILIPS ισχύος 60W έως 120 W, για να εξουδετερώνει το 99,9% βακτηρίων και ιών σε μόλις 10 -20 λεπτά σε χώρους εμβαδού έως 20 m2 καθώς και στο εσωτερικό καμπίνας των επαγγελματικών αυτοκίνητων.

Ταχεία απολύμανση με υψηλή μικροβιοκτόνο δράση κατάλληλη για την αποτελεσματική εξουδετέρωση ιών και μικροβίων συμπεριλαμβανομένου του covid-19.

Απαραίτητη λύση απολύμανσης για μικρότερους σε εμβαδό χώρους, όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία, meeting rooms, ημιυπαίθριους και αυλές έως 20τ.μ. καθώς εξουδετερώνει ιούς και μικρόβια από το εσωτερικό καμπίνας των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Ο εξοπλισμός της Healthkeeper UVC Sanitizer 60W-120W προσδίδει ευελιξία, χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες του, οι οποίοι μπορούν να εστιάσουν πλησιάζοντας τις περιοχές προς Απολύμανση & είναι η Ιδανική λύση για χρήση σε:

 • Σε εμπορικά καταστήματα για την αποτελεσματική απολύμανση των ρούχων κρεμάστρας και των δοκιμαστηρίων.
 • Σε χώρους στάθμευσης, πλυντήρια, parking, καθώς είναι ενδεδειγμένη μικροβιοκτόνο λύση για απολύμανση και μπορεί να απολυμάνει σε μόλις 10 λεπτά το εσωτερικό χώρο των αυτοκινήτων, εξουδετερώνοντας το 99,9% βακτηρίων, ιών & covid -19.

Η χρήση ανά μία μονάδα Healthkeeper UVC Sanitizer των 60W ή σετ των δύο μονάδων Healthkeeper UVC Sanitizer των 120W για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ταχύτητα, μειώνει κατά αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο τον χρόνο απολύμανσης.

H HealthKeeper UVC Sanitizer / 60W-120W PHILIPS είναι απαραίτητος εξοπλισμός απόλυτα ενδεδειγμένος, σε εστιατόρια και bar, για απολύμανση επιφανειών όπως τραπέζια, καρέκλες και δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση

Η ακτινοβολία UVC Ultraviolet C, μήκους κύματος 253 -275 nm, είναι υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία, και συνιστά μια πολύ γνωστή και τεκμηριωμένη μέθοδος απολύμανσης όλων των γνωστών μικροοργανισμών, όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες, καθώς και του covid-19.

Ο χώρος που απολυμαίνεται με τεχνολογία UVC, ωφελείται από τη σήμανση γνωστοποίησης της τεχνολογίας ως μέθοδος απολύμανσης, προκειμένου η επιχείρηση να πληροφορήσει τους πελάτες της για την πλέον αποτελεσματική μέθοδο απολύμανσης που χρησιμοποιεί και να διαφημίσει το χώρο του ως Ασφαλή.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πελατών- επισκεπτών και εργαζομένων και η παραμονή τους στο χώρο γίνεται ξένοιαστη και ευχάριστη.

Οι Συσκευές υψηλής τεχνολογίας UVC δουλεύουν για Εσάς!

Σύμφωνα με μελέτες, συστάσεις και ανακοινώσεις του Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Αμερικάνικο κέντρο ελέγχου και πρόγνωσης Ασθενειών, η υπεριώδης ακτινοβολία UVC εξουδετερώνει τον ιό Covid 19.

Ράβδος HealthKeeper UVC 20 LED

Η αναδιπλούμενη ράβδος χειρός UVC LED διαθέτει 20 πανίσχυρα LED για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση ενός μόλις λεπτού (59 second).

Προσφέρει εξαιρετική ευελιξία λόγω του μικρού της μεγέθους είναι φορητή επαναφορτιζόμενη με θύρα usb, και με δική της βάση στήριξης.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να τις χρησιμοποιήσει και να τις διαθέτει στους πελάτες της για χρήση σε όλους τους χώρους που κινούνται εντός της επιχείρησης.

Είναι ιδανική λύση για να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των πελατών κατά την παραμονή και χρήση των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, όπως:

 • Στο κατάστημα που μπορεί να απολυμάνει το προς πώληση ρούχο η αντικείμενο.
 • Στο καφέ και στο εστιατόριο καθώς είναι κατάλληλη για απολύμανση των σκευών σερβιρίσματος.
 • Επίσης ιδανική λύση στο γυμναστήριο και στο spa.
 • Καθώς είναι απολύτως ενδεδειγμένη για χρήση απολύμανσης σε πετσέτες και στις ξαπλώστρες της πισίνας ή του beach bar.

Παράλληλα με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει η κάθε επιχείρηση κατά του covid-19, οι πελάτες μπορούν να κάνουν επιπλέον χρήση της φορητής ράβδου HealthKeeper UVC 20 LED, απολυμαίνοντας οι ίδιοι μέσα σε ένα λεπτό τα αντικείμενα στο χώρο που χρησιμοποιούν και κινούνται, όπως ξαπλώστρες πετσέτες καθώς και τα καθίσματα, τα τραπεζομάντηλα, τα μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια που βρίσκονται στο τραπέζι τους κλπ., ώστε να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας για τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσουν.

H επαναφορτιζόμενη ράβδος HealthKeeper UVC 20 LED, επιπλέον έχει τη δική της βάση στήριξης και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στα τραπέζια σερβιρίσματος σε εστιατόρια, παρουσία του πελάτη να στοχεύσει με ακρίβεια την περιοχή προς απολύμανση δηλαδή το χώρο τοποθέτησης ποτηριών – πιάτων με μαχαιροπίρουνα και πετσέτες προσωπικής χρήσης, ώστε να επιτύχει ταχεία εξουδετέρωση στο 99,9% των μικροβίων και ιών σε μόλις 1’ λεπτό.

Πιστοποιητικό

πιστοποιητικό απόδοσης
φορητή ράβδος απολύμανσης
HealthKeeper UVC LED Ράβδος Aπολύμανσης
ρομπότ απολύμανσης χώρων

Ρομπότ απολύμανσης χώρων και ελέγχου θερμοκρασίας πελατών

Χαρακτηριστικά

Αυτόνομη κίνηση και επαναφόρτιση.
Διακριτικός έλεγχος και αναφορά θερμοκρασίας πελατών και εργαζομένων, με απ’ ευθείας ενημέρωση της reception.
Ισχυρή UVC ακτινοβολία και ικανότητα απολύμανσης 99,96%
UVC Test standard GB 19258 2012

Χρήση

Lobby, διάδρομοι ξενοδοχείων, resorts με κεντρικές εμπορικές υποδομές, κλινικές, πολυιατρεια

CART

X