Οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας UVC δουλεύουν για Εσάς!

Χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας UVC για την αποστείρωση Ξενοδοχείων.

Ο πρωταρχικός στόχος στον ξενοδοχειακό κλάδο είναι η παροχή φιλόξενης, άνετης & ασφαλής διαμονής και εστίασης στους πελάτες του. Στην εποχή των ιών, η πρόκληση για τα ξενοδοχεία είναι η ελαχιστοποίηση του ρίσκου μόλυνσης από ιούς της γρίπης για την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να ανταμείβει με υψηλότερους αριθμούς και υψηλότερες τιμές κρατήσεων, εξασφαλίζοντας έτσι την κερδοφορία της επιχείρησής.

Σύμφωνα με μελέτες, συστάσεις και ανακοινώσεις του Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Αμερικάνικο κέντρο ελέγχου και πρόγνωσης Ασθενειών, η υπεριώδης ακτινοβολία UVC εξουδετερώνει τους ιούς γρίπης.

Η χρήση υψηλής τεχνολογίας ακτινοβολίας UVC και υπεριώδους φωτός για την αποστείρωση και καταπολέμηση μικροβίων & ιών στα δωμάτια, και στους άλλους χώρους της επιχείρησης προσδίδει στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ασφάλειας και προστασίας, τόσο στους εργαζόμενους και τους πελάτες, όσο και στους συνεργάτες σας tour operators, agents και διασφαλίζει τη φήμη του ονόματος της επιχείρησης καθώς ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας των πελατών και προσωπικού.

Σε ελάχιστο χρόνο, όταν χρησιμοποιείται η τεχνολογία με ακτινοβολία UVC σε όποια επιφάνεια φτάνει και αγγίζει το φως ,εκεί εξολοθρεύονται τα μικρόβια και οι ιοί συμπεριλαμβανομένου του Ιού Γρίπης σε ελάχιστο χρόνο.

Ο επόμενος επισκέπτης που κάνει check in στο ξενοδοχείο μπορεί να κινείται στο χώρο άνετα και ευχάριστα, καθώς είναι σίγουρος ότι το άνοιγμα μιας πόρτας, το άγγιγμα ενός επίπλου, η  ενεργοποίηση της τηλεόρασης, η χρήση τηλεφώνου για room service δεν θα τον εκθέσει σε ιούς γρίπης & άλλα επιβλαβή μικρόβια.

Η ενίσχυση ασφάλειας & προστασίας με χρήση τεχνολογίας UVC,  σας Συμφέρει!

Μπορεί να περιμένετε ότι η μετάβαση στην τεχνολογία υπεριώδους αποστείρωσης της επιχείρησής σας, μπορεί να κοστίσει περισσότερο από αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή.

Ωστόσο, το αντίθετο ισχύει. Οι επιχειρήσεις στον κλάδο της φιλοξενίας ξοδεύουν πολλά χρήματα αγοράζοντας αντισηπτικά προϊόντα υγιεινής και απασχολώντας προσωπικό για αποστείρωση με συμβατικούς τρόπους .Από τη μια πλευρά η χρήση τεχνολογίας UVC είναι σε πολύ προσιτές τιμές και έχει χαμηλά λειτουργικά κόστη καθώς επίσης δεν απαιτεί πρόσθετες εργατοώρες και εργαζομένους.

Από την άλλη πλευρά, οδηγεί σε Εξασφάλιση υψηλότερων τιμών δωματίων.

HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
Κάμερα ελέγχου θερμοκρασίας σώματος
Wavelane CK1000

Η πρότασή της Healthkeeper για τα ξενοδοχεία.

Η ακτινοβολία του εξοπλισμού Healthkeeper είναι Ultraviolet C με μήκους κύματος 253 εως 275 nm, τύπου UVGI – Υπεριώδη Μικροβιοκτόνος Ακτινοβολία, και αποτελεί μια πολύ Γνωστή και Τεκμηριωμένη Μέθοδος Αποστείρωσης όλων των γνωστών μικροοργανισμών, όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες, καθώς και αυγά ακάρεων.

Έως πρόσφατα Χρησιμοποιείτο ευρέως σε χειρουργεία, δωμάτια ασθενών, και εφεξής είναι διαθέσιμη για σε ξενοδοχεία, σχολεία, καθώς και σε πολυάριθμες άλλες εφαρμογές αποστείρωσης.

Η ολοκληρωμένη λύση της Healthkeeper, στην αντιμετώπιση της απειλής των ιών της γρίπης στα ξενοδοχεία ξεκινά με την,

Αυτόνομη Κάμερα Διακριτικού Ελέγχου-Αναφοράς Θερμοκρασίας Σώματος σε 24ωρη βάση, η οποία τοποθετείται στην είσοδο του λόμπι του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου για τον έλεγχο και αναφορά τυχόν εμφάνισης ύποπτων κρουσμάτων ιού γρίπης στην επιχείρηση, και καταλήγει με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας αποστείρωσης με,

Ισχυρές λάμπες UVC 1000w και 24 led UVC για την εξουδετέρωση βακτηρίων και υιών και μικροοργανισμών σε όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου (επιφάνειες και αέρας εξαερισμού- κλιματισμού).

Η εξασφάλιση υψηλότερων τιμών δωματίων:

Ερευνητικές μελέτες, καθώς και εφαρμοσμένα προγράμματα σε ξενοδοχεία όπως το Best Western και το MGM Grand έχουν δείξει ότι η ενσωμάτωση πρόσθετων πρωτοκόλλων αποστείρωσης στα δωμάτιά των ξενοδοχείων μπορεί να οδηγήσει:

 • σε αύξηση της ικανοποίησης πελατών,
 • σε υψηλά ποσοστά πληρότητας,
 • και / ή υψηλότερες τιμές δωματίων

Λίστα των επιτυχημένων εφαρμογών:

Ένας μεγάλος κατάλογος ιδρυμάτων όπως: Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Σχολές, Ινστιτούτα Αισθητικής, Γυμναστήρια, Spa, Κυβερνητικά κτίρια, Ξενοδοχεία και Εστιατόρια, καθώς και Αεροσκάφη και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, χρησιμοποιούν ήδη αυτές τις μεθόδους αναφορέας και ελέγχου θερμοκρασιών καθώς και αποστείρωσης επιφανειών και αέρα ( εξαερισμό – κλιματισμό).

Οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων του κόσμου ,χρησιμοποιούν την τεχνολογία ακτινοβολίας UVC στα πρωτόκολλα αποστείρωσης τους.

Ξενοδοχεία με χρήση τεχνολογίας UVC για αποστείρωση επιφανειών και αέρα:

BEST WESTERN Hotels (USA)
MGM Grand (USA)
Marriot Westin (Houston, Texas, USA)
Zhuzhou Marriott hotel (CN)
HYATT Regency Zhuzhou (CN)

Οργανισμοί με χρήση τεχνολογίας κάμερες αναφοράς θερμοκρασίας:

Τράπεζες & Ιδρύματα πχ GP Morgan
Ξενοδοχεία
Αεροδρόμια
Super Market & Πολυκαταστήματα πχ Amazon
Γυμναστήρια
Clubs & Εστιατόρια
Εργοστάσια
Σχολεία- Εκπαιδευτήρια

Αποτελεσματική μικροβιοκτόνος τεχνολογία UVC σε επιφάνειες.

Μια αξιόπιστη λύση στην αποστείρωση επιφανειών

 • Ισχυρή μικροβιοκτόνο αποτελεσματικότητα (99,96%)σε 8-10 λεπτά σε100 m2.
 • Το πιο κατάλληλο σύστημα αποστείρωσης για ξενοδοχεία και εστιατόρια
 • Εύκολη και ταχεία εφαρμογή σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
 • Μεγάλη ένταση φωτισμού για σύντομο χρόνο αποστείρωσης.
 • Απουσία Χημικών ουσιών, χωρίς οσμές και επιβλαβείς εκπομπές όζοντος.
 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα (30.000 ώρες, 4 φορές μεγαλύτερη από τις καλύτερες συμβατικές λάμπες UVC).
 • Χαμηλό λειτουργικό κόστος, Χαμηλή κατανάλωση
 • Ελάχιστη απασχόληση εργαζομένων: Κατά τη διάρκεια της αποστείρωσης UVC το προσωπικό απασχολείται σε άλλες εργασίες
 • Εύκολη εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Η Αποστείρωση των επιφανειών για:

1: Τηλεχειριστήρια και τηλέφωνα

Η τοποθέτηση από τα τηλεχειριστήρια, τα τηλέφωνα και άλλα μικρά αντικείμενα που αγγίζουν οι επισκέπτες – όπως ξυπνητήρια – στην άμεση διαδρομή του υπεριώδους φωτός UVC τα αποστειρώνει 99,9% από μικρόβια βακτήρια και ιούς.

2: Κουρτίνες – Μαξιλάρια – Κλινοσκεπάσματα

Δεν είναι απολύτως βολικό για τα ξενοδοχεία σε κάθε checkout όλα τα λευκά είδη του δωματίου, πχ κουρτίνες, παπλώματα, εξτρά μαξιλάρια, κουβέρτες κτλ να πλυθούν σε ζεστό νερό. Η αποστείρωση με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας στις κουρτίνες και λευκά είδη δωματίων όπως έξτρα κλινοσκεπάσματα, παπλώματα, παρέχει επιπλέον ασφάλεια, γαλήνη και την αίσθηση του σπιτιού στους πελάτες, καθόσον διαμένουν σε απολύτως ασφαλή και αποστειρωμένο χώρο.

3: Εστιατόρια και χώροι παρασκευής φαγητού

Η διατήρηση των κουζινών, των ντουλαπιών και των χώρων αποθήκευσης τροφίμων, Τα μαχαίρια, οι σανίδες κοπής, οι νεροχύτες, τα ράφια και τα μαγειρικά σκεύη χωρίς βακτήρια είναι μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ και ο καθαρισμός με παραδοσιακές μεθόδους όπως σαπούνι, νερό και χλωρίνη μπορεί να αφήσει πίσω τα επιβλαβή βακτήρια.

Μία από τις πιο επαναστατικές χρήσεις υπεριώδους φωτός είναι ο καθαρισμός κουζινών και χώρων προετοιμασίας τροφίμων. χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπεριώδους φωτός uvc και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανεπαρκή καθαρισμό ή άρρωστους επισκέπτες, επειδή τα βακτήρια δεν μπορούν να αντισταθούν στο υπεριώδες φως όπως μπορούν στα χημικά καθαριστικά.

4: Γυμναστήρια -Χώροι Spa

Όλο και περισσότερα ξενοδοχείο διαθέτουν γυμναστήριο και χώρους spa για τους επισκέπτες τους. Μπορεί να σας εκπλήξει αν μάθετε ότι μια μελέτη διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός γυμναστικής και spa μπορεί να έχει περισσότερα από 1.000.000 μικρόβια ανά τετραγωνική ίντσα.

Η χρήση υπεριώδους φωτός για την αποστείρωση του χώρου μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη επιβλαβών μικροοργανισμών καθώς και τη δυσάρεστη μυρωδιά που υπάρχει σε πολλά γυμναστήρια και δεν οφείλεται στον ιδρώτα, αλλά είναι αποτέλεσμα των βακτηριδίων.

5: Υπαίθριες εγκαταστάσεις

Η χρήση υπεριώδους φωτός uvc για την αποστείρωση εξωτερικού χώρου μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη επιβλαβών μικροοργανισμών και ιών σε Υπαίθρια εστιατόρια, μπαρ στην παραλία, χώρους γύρω από την πισίνα, σε ξαπλώστρες, στον εξοπλισμό υπαίθριας γυμναστικής, εγκαταστάσεις παιδικής μέριμνας, αμφιθέατρα μιας και είναι κατάλληλη και με αποτελεσματική μικροβιοκτόνο δράση και σε εξωτερικούς χώρους.

HealthKeeper Sanitizer UVC - 1000W
uv sterilizer
uv sterilizer
health keeper

Ισχυρή και Αποτελεσματική Απολύμανση με αξιόπιστη Τεχνολογία Αποστείρωσης
Προστατεύουμε την Υγεία των δικών μας Ανθρώπων και των Εργαζομένων της Επιχείρησης μας

CART