Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Απολύμανσης

Εξασφάλιση υψηλότερων τιμών δωματίων

Μπορεί να περιμένετε ότι η μετάβαση στην τεχνολογία υπεριώδους απολύμανσης της επιχείρησής σας, μπορεί να κοστίσει περισσότερο από αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή.

Ωστόσο, το αντίθετο ισχύει. Οι επιχειρήσεις στον κλάδο της φιλοξενίας ξοδεύουν πολλά χρήματα αγοράζοντας μαντηλάκια υγιεινής και άλλα προϊόντα υγιεινής.

Ερευνητικές μελέτες, καθώς και εφαρμοσμένα προγράμματα σε ξενοδοχεία όπως το Best Western και το MGM Grand έχουν δείξει ότι η ενσωμάτωση πρόσθετων πρωτοκόλλων απολύμανσης ή / και λειτουργιών ευεξίας στα δωμάτιά σας μπορεί να οδηγήσει:

 • σε αύξηση της ικανοποίησης πελατών,
 • σε υψηλά ποσοστά πληρότητας,
 • και / ή υψηλότερες τιμές δωματίων

Τι πρέπει να προσφέρει ένα πρωτόκολλο απολύμανσης με ακτινοβολία UVC:

Τρόποι απολύμανσης επιφανειών

 • Μεγάλη ευκινησία για εύκολη εφαρμογή σε όλους τους τομείς.
 • Απουσία Χημικών ουσίών και χωρίς επιβλαβείς εκπομπές όζοντος.
 • Μεγάλη ένταση φωτισμού για σύντομο χρόνο απολύμανσης, 8-10 λεπτά για 100 m2
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα (Στόχος 25-30000 ώρες)
  Χαμηλή κατανάλωση
 • Ελάχιστη απασχόληση εργαζομένων: Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης UVC το προσωπικό απασχολείται σε άλλες εργασίες

Η προηγμένη τεχνολογία UVC της Healthkeeper προσφέρει:

Σύστημα CK1000, μια αξιόπιστη λύση

 • Το πιο κατάλληλο σύστημα απολύμανσης για ξενοδοχεία και εστιατόρια
 • Εύκολη εφαρμογή σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
 • Πολύ αποτελεσματική απολύμανση (99,96%) σε 7,5 λεπτά για 100 m2
 • Ο συντομότερος χρόνος απολύμανσης για συστήματα εμπορικής χρήσης.

Η τεχνολογία λαμπτήρων UVC με ενεργοποίηση μικροκυμάτων προσφέρει:

 • Χαμηλό λειτουργικό κόστος και
 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα (30.000 ώρες, 4 φορές μεγαλύτερη από τις καλύτερες συμβατικές λάμπες UVC).

Πλεονεκτήματα απολύμανσης αέρα UVC:

 • Η καταλληλότερη λύση για κεντρικά συστήματα κλιματισμού.
 • Φρέσκος, καθαρός αέρας, απαλλαγμένος από βακτήρια και μικροοργανισμούς
 • Καθαρότερα φίλτρα και εναλλάκτες που χρειάζονται πολύ λιγότερη συντήρηση και καθαρισμό με χημικά.
 • Προσαρμοσμένη στα μετρα σας – Τέλειο μέγεθος για την επιχείρησή σας
 • Αξιόπιστη τεχνολογία
 • Επαγγελματικό σέρβις και απόθεμα ανταλλακτικών
Wavelane CK1000
uv sterilizer

Το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα:
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, οι συνεργάτες και τα πρακτορεία σας θα γνωρίζουν από την αρχή ότι χρησιμοποιείτε τις Βέλτιστες Πρακτικές για να διατηρείτε τους πελάτες σας ασφαλείς και προστατευμένους, με ένα ειδικό σήμα που θα παρέχουμε σε όλα τα ιδρύματα φιλοξενίας που χρησιμοποιούν τις Τεχνολογίες UVC Advanced.

uv sterilizer
uv sterilizer

Χρήση της υπεριώδους ακτινοβολίας C για την απολύμανση των εγκαταστάσεων φιλοξενίας

Ο πρωταρχικός στόχος του ξενοδοχειακού κλάδου είναι να προσφέρει φιλόξενα, βολικά, χαλαρωτικά και ασφαλή μέρη για διαμονή και φαγητό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι η επιτυχής καταπολέμηση των μικροβίων και των ιών που βρίσκονται στα καταλύματά τους.

Η χρήση υπεριώδους φωτός για την απολύμανση των δωματίων και άλλων περιοχών της επιχείρησής σας, μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των επισκεπτών σας και στην διασφάλιση της φήμης σας.

Περίληψη:

Η ακτινοβολία UVC (Ultraviolet C, τυπικό εύρος μήκους κύματος 253 -275 nm, που αναφέρεται επίσης ως UVGI – υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία), είναι μια πολύ γνωστή και τεκμηριωμένη μέθοδος απολύμανσης όλων των γνωστών μικροοργανισμών, όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες, καθώς και αυγά ακάρεων.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε χειρουργεία, δωμάτια ασθενών, ξενοδοχεία, σχολεία, καθώς και σε πολυάριθμες άλλες εφαρμογές αποστείρωσης.

Λίστα επιτυχημένων εφαρμογών:

Ένας μεγάλος κατάλογος ιδρυμάτων όπως: Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Σχολές, Ινστιτούτα σπα και ομορφιάς, γυμναστήρια, κυβερνητικά κτίρια, ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και αεροσκάφη και λεωφορεία, χρησιμοποιούν ήδη αυτήν τη μέθοδο.

Μερικά ξενοδοχεία αναφοράς:

 • BEST WESTERN Hotels (USA)
 • MGM Grand (USA)
 • Marriot Westin (Houston, Texas, USA)
 • Zhuzhou Marriott hotel (CN)
 • HYATT Regency Zhuzhou (CN)

A. Σύστημα UVC πολλαπλών λαμπτήρων απολύμανσης επιφανειών και αέρα

1: Τηλεχειριστήρια και τηλέφωνα

Τα χειριστήρια τηλεόρασης και τα τηλέφωνα στα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι γνωστό ότι έχουν μικρόβια. Ο καθαρισμός τους με απολυμαντικό μπορεί να σκοτώσει μερικά από τα βακτήρια και τα μικρόβια, αλλά δεν μπορεί να τα απομακρύνει όλα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα τηλεχειριστήρια, τα τηλέφωνα και άλλα μικρά αντικείμενα που αγγίζουν οι επισκέπτες – όπως ξυπνητήρια – στην άμεση διαδρομή του υπεριώδους φωτός.

Οπουδήποτε αγγίζει το φως εξολοθρεύονται τα μικρόβια. Ο επόμενος επισκέπτης που κάνει check in μπορεί να είναι σίγουρος ότι η ενεργοποίηση της τηλεόρασης ή η κλήση για υπηρεσία δωματίου δεν θα τον εκθέσει σε επιβλαβή μικρόβια.

2: Μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα

Οι επισκέπτες προσδοκούν οτι τα σεντόνια, οι μαξιλαροθήκες και οι πετσέτες πλένονται τακτικά σε ζεστό νερό. Ωστόσο, δεν είναι πρακτικό για τα ξενοδοχεία να πλένουν μαξιλάρια, κουβέρτες και παπλώματα κάθε φορά που ένας επισκέπτης φεύγει. Για το λόγο αυτό, τα κρεβάτια των επισκεπτών μπορεί συχνά να φιλοξενούν επικίνδυνους μικροοργανισμούς, ακόμη και αν τα λευκά είδη έχουν πλυθεί πρόσφατα.

Οι επισκέπτες σας, γνωρίζοντας ότι τα δωμάτιά σας έχουν καθαριστεί με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας, μπορούν να νιώσουν τη γαλήνη και την αίσθηση του σπιτιού, που διαφορετικά δεν θα είχαν.

3: Εστιατόρια και χώροι παρασκευής φαγητού

Η διατήρηση των κουζινών, των ντουλαπιών και των χώρων αποθήκευσης τροφίμων χωρίς βακτήρια είναι μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο πιο αυστηρός καθαρισμός με παραδοσιακές μεθόδους όπως σαπούνι, νερό και χλωρίνη μπορεί να αφήσει πίσω τα επιβλαβή βακτήρια.

Μία από τις πιο επαναστατικές χρήσεις υπεριώδους φωτός είναι ο καθαρισμός κουζινών και χώρων προετοιμασίας τροφίμων. Τα μαχαίρια, οι σανίδες κοπής, οι νεροχύτες, τα ράφια και τα μαγειρικά σκεύη μπορούν όλα να απολυμανθούν χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπεριώδους φωτός.

Στην πραγματικότητα, η χρήση υπεριώδους φωτός για τον καθαρισμό της κουζίνας ή του εστιατορίου σας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανεπαρκή καθαρισμό ή άρρωστους επισκέπτες, επειδή τα βακτήρια δεν μπορούν να αντισταθούν στο υπεριώδες φως όπως μπορούν στα χημικά καθαριστικά.

4: Γυμναστήρια

Μπορεί να σας εκπλήξει αν μάθετε ότι μια μελέτη διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός γυμναστικής μπορεί να έχει περισσότερα από 1.000.000 μικρόβια ανά τετραγωνική ίντσα. Σχεδόν κάθε ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο για τους επισκέπτες του, αλλά οι πελάτες σας δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι εάν καταλήξουν να αρρωστήσουν λόγω της χρήσης του εξοπλισμού σας.

Επιπλέον, η δυσάρεστη μυρωδιά που υπάρχει σε πολλά γυμναστήρια δεν οφείλεται στον ιδρώτα, αλλά είναι αποτέλεσμα των βακτηριδίων. Η χρήση υπεριώδους φωτός για την απολύμανση του χώρου μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη επιβλαβών μικροοργανισμών.

5: Υπαίθριες εγκαταστάσεις

Υπαίθρια εστιατόρια, μπαρ στην παραλία, ξαπλώστρες, εξοπλισμός γυμναστικής, εγκαταστάσεις παιδικής μέριμνας, αμφιθέατρα.

uv sterilizer
wavelane ck1000
uv sterilizer
uv sterilizer
uv sterilizer

Β. Σύστημα Απολύμανσης αέρα / κεντρικών μονάδων κλιματισμού

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για τους επισκέπτες σας είναι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουν οι ίδιοι και η οικογένειά τους.

Η γνώση ότι η προηγμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει εξαιρετική ποιότητα αέρα στα δωμάτια, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα γυμναστήρια θα τους δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και άνεση.

Μείνετε ασφαλείς και προστατευμένοι – νιώστε σαν στο σπίτι σας.

“Special UV cleaning equipment to be installed for the supply air or room air treatment is also effective as killing bacteria and viruses but this is normally only a suitable solution for the equipment for health care facilities.”

Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioninf Associations (REHVA), COVID-19 guidance document, April 3, 2020

C. Προηγμένες τεχνολογίες UVC για μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα

Αυτόνομο κινητό ρομπότ απολύμανσης UVC Light υψηλής έντασης, με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας σώματος για τους πελάτες σας.

Κατάλληλη λύση για:

 • μεγάλα ξενοδοχεία
 • θέρετρα με εμπορικά κέντρα εντός των εγκαταστάσεων

Κατάλληλο για ασφαλή, διακριτικό, καθημερινό έλεγχο θερμοκρασίας κατά την είσοδο και έξοδο των πελατών και του προσωπικού.

ρομπότ απολύμανσης uvc
uv sterilizer

D. Άλλες τεχνολογίες UVC

Tα απολύμανσης νερού UVC για το νερό της πισίνας.

Χειροκίνητοι ράβδοι απολύμανσης UVC, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό του ξενοδοχείου ή τους ίδιους τους επισκέπτες, σε ξαπλώστρες, πετσέτες πισίνας, καθώς και σε εστιατόρια, ιαματικά λουτρά κλπ.

Παρέχει ένα περιβάλλον χωρίς μικρόβια και ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας των επισκεπτών σας.

CART

X